vineri, 9 septembrie 2011

Buna, sorry ieri nu am prea avut timp sa intru pe blog a trebuit sa tarai rolele mele pan acasa...
   As vrea sa va povestesc aceasta intamplare de ieri cand mam pornit cu rolele la scoala...pentru mine foarte trista...

Mam sculat dimineatza am inceput sa ma imbrac, sa ma pieptan, sa controlez cartile din geanta si asa a zburat timpul incat cand mam uitat la ceas era 07:40 marog destul de tarziu pentru a te porni din casa...ma gandesc sa ma pornesc cu rolele. Dar mama dormea si se supara rau daca o trezesti din somnul de dimineatza...deschid eu dulapul sami iau rolele si ce vad...un munte de pachete foshnitoare chiar deasupra polelor mele...vo 10 minute am pierdut pentru a incerca fara nici un sunet sa scot rolele de acolo...le-am scos, am pus tot inapoi frumusel si am inchis dulapu. Apoi mi-am dat seama k am uitat genuncherele si cotierele!!! Din nou deschid mai cheltui 5 min. de data asta mai neatent k numi mai pasa dak o scol pe mama principalu s ajung la scoala!!!
   Mai pe surt ies eu afara in adidasi ma asez pe scaun imi pun rolele ma pornesc asha frumusel repede (marog pentru mn era destul de repede) shi cand colo n fatza mea un delushor...incerc sal urc...ma dau inapoi...mai incerc o data...nu iese...ink o data...SHI CAND CAD CHIAR CU BURTA PE ASFALT!!!
   eu intinsa toata in mijlocul drumului cu piciorul sangerand o sun pe Nutza (CMBP)
-  Alo Nutz, mai pe sucrt vina dupa mn k eu vie la scoala nam sa ajung...
-  bine, ma pornesc...
Eu ma scol cu rolele mai merg un pic...incepe drumu s fie rau de tot...cad jos.
-  Alo Nutza tu pe unde esti...eu iak is langa teatru de opera si balet trantita jos...
-  Aaa, da eu iak is la scoala...
Nu ma mai interesa de ce naiba inka e la scoala, ma simteam tradata era fara 3 min opt si eu cu un genunchi sangerand, ma durea in plus si spinarea cu lacrimi in ochi ma descaltz de role si incep cu o rola intr-o mana si cu una in alta sa alerg schiopatand la scoala.
  Eram atat de disperata era fara un minut opt si eu eram la mijlocul drumului inspre scoala...plangeam, imi venea sa ma asez jos pe asfalt sa-mi las geanta din gat si rolele din maini sa ma pun si sa stau acolo asha o ora, doua, trei...cat va trebui ca sa ma linistesc si sami dau seama ce se intampla... Am sunat-o pe Nutza si iam spus tot ce am pe suflet si cat de nesuferita a fost pentru ce a facut...
   Dar am continuat sa merg, si sa merg, si sa merg...
Si asa am ajuns la scoala...nustiu cum e posibil ca nu se incepuse lectia...chiar cand eram la mijloc de drum si am sunato pe Nutza era opt fix...ori telefonul meu avea ora gresita ori Dumnezeu a facut astfel ca sa se retina profesorul ori ceva ca sa ajung cu bine... Am aruncat rolele in dulapul de la scoala si mama dus la lectii.
   Dupa lectii m-am dat cu rolele prin ograda scolii ca o nebuna si tot era atat de vesel si de bine.
   Parca totul era bine, mama nu a aflat nimic, Nutza a zis ca Profa de fizica a oprito din drum cu toate k sunt sigura ca daca isi dorea mult avea sa fuga de profa si sa vina la mine dar nu aveam pe altcineva aproape asa ca nu puteam sa ma supar pe ea, am reusit la scoala dar oricum parca imi aduceam mereu aminte cum stau jos cu rolele alea grele pe picioare plangand si cerand ajutor de la Nutza care era inca la scoala...
   Azi ma simt mai bine dar tot parca ceva nu merge...mama crede ca eu dupa lectii am fost acasa si am luat rolele...dar ea nu stie ce am avut de suferit, si ma tem sai spun...oare asta e problema...ca nu am spus adevarul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu