marți, 3 ianuarie 2012

Bancuri

   Buna, vad ca sunt deja 3, ok!!! inca 2 si incepem luna...
azi trebuie sa scriu cat mai repede ca ma duc la mama la lucru unde e calculatorul nostru (asta de pe care scriu nu e cel ce-mi treb) caci vreau sa imi continui cartile care le scriu horror din colectia MIDNIGHT STORIES.
   Azi vin cu cateva bancuri si cu o recomandare a 3 carti... incep cu recomandarea dupa care vin bancurile

RECOMANDARE: ca de obicei incap cu o carte Goosebumps, colectia mea de carti preferate. ,,cartile care iti dau fiori''
                                               NU MA PUTETI SPERIA      
Courtney este o adevarata pacoste. Face mereu pe desteapta si se distreaza de minune speriindu-si colegii de clasa. Ei bine, Eddie s-a saturat! Pentru ca in oraselul lor umbla zvonul ca in padurea din apropiere traiesc nistre monstri noroiosi, Eddie o atrage pe Courtney in padure, unde fratele lui si cativa prieteni, deghizati in monstri, pun la cale grozavia. Sa vezi insa ce iese cand baietii deghizati in monstri dau nas in nas cu... adevaratii MONSTRI NOROIOSI!!!!
R.L. Stine este autorul a peste 20 dintre cele mai bine vandute povesti de groaza si de mistere pentru tineri. Goosebumps. Cartile care iti dau fiori este seria care l-a impus ca pe unul dintre cei mai populari autori de carti pentru copii.  


 CORALINE
Ca multe alte celebre carti pentru copii, si aici este vorba despre o fetita, pe numele ei Coraline, isteata, perspicace, dornica sa exploreze apartamentul in care tocmai s-a mutat impreuna cu parintii ei si imprejurimile acestuia. In cursul explorarilor ei, gaseste o usa misterioasa, incuiata, aflata in camera de desenat. Mama ei are cheia, si ii arata Coralinei ce se afla in spatele usii: nimic altceva in afara de caramizi. In mod inevitabil, Coraline se va intoarce si va deschide usa. De data aceasta caramizile au disparut, iar in locul lor se afla un coridor intunecat. Coraline paseste pe acel coridor – ce explorator n-ar fi facut la fel? – si ajunge intr-un apartament care este aproape la fel cu cel pe care il stia. Aproape...

                                                                   LUNA NOUA
Pentru Bella Swan un singur lucru este mult mai important decat insasi viata ei: Edward Cullen. Dar a fi indragostita de un vampir este chiar mai periculos decat ar putea ea sa-si imagineze. Edward a salvat-o deja pe Bella din ghearele unui vampir periculos, dar acum relatia lor cutezatoare ii pune in pericol pe toti cei dragi lor si cei doi isi dau seama ca necazurile abia acum incep...Toti cititorii cuceriti de bestsellerul lui Stephenie Meyer Amurg sunt dornici sa afle cum se va desfasura in continuare povestea celor doi neobisnuiti indragostiti. Si nu vor fi cu siguranta dezamagiti.
In Luna Noua, lui Stephenie Meyer ii reuseste din nou o irezistibila combinatie dintre dragoste si suspans intr-o palpitanta poveste cu vampiri si nu numai.


                            BANCURI


"Daca Adam si Eva ar fi fost chinezi, am fi înca în paradis deoarece ei ar fi ignorat marul si ar fi mâncat sarpele!"

"-Tata pot sa ma uit la televizor? -Poti sa te uiti cat vrei, numai sa nu-l aprinzi!!"

"2. Wikipedia: - Eu stiu totul!
Google: - Eu am de toate!
Facebook: - Eu stiu pe toata lumea!
Internet: - Fara mine nu aveti valoare!
ENEL: - Serios?
"

"O blonda,o bruneta si o roscata se aflau pe un vapor.La 20 de metri de ele se afla o insula care se zicea ca era magica si ca indeplinea 1 dorinta orcarui om care ajungea pana la ea.Se hotarasc ele sa inoate pana la insula.Inoata roscata 10 m ,se oboseste si se ineaca.Inoata bruneta 15 m se oboseste si se ineaca.Inoata blonda 19 m se oboseste si se intoarce inapoi pe vapor...."

"Care e slabiciuna lui Chuck Norris ? Chuck Norris n-are slabiciuni, slabiciunile au Chuck Norris."

"Chuck Norris reespira cu ochiul."

"Chuck Norris poate sa aplaude cu o singura mana !"

"Dupa decolarea unui avion intra un tip turbat in cabina pilotilor:
- Din momentul asta, daca vreti sa scapati cu viata, faceti exact ce va spun eu. Deviati cursul si aterizati la Bagdad.
- Incearca altadata, azi nu se poate; vine un raspuns plictisit de la un pilot.
- Voi doi sunteti tampiti? Asta-i un pistol adevarat, cu gloante dum dum! zice brunetul si trage un glont in tavan.
- Bine te credem, dar tot nu te putem ajuta azi.
- Breee! Allah o sa va trimita in iad, nu pricepeti? Nu aveti familii care va asteapta acasa? intreba individul turbat de furie.
- Avem si familii, dar tot nu mergem la Bagdad, raspunde celalalt pilot.
Exasperat, cu pistolul indreptat spre piloti, arabul intreaba:
- De ce nu vreti!?
- Mai e’ unul in spate cu bomba, si ala vrea la Kabul…
"





scuzatima daca sunt prea putine asta e  pleeeeec
MS




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu